Donderdag 9 Maart Open ochtend

Nieuwe ouders en belangstellenden zijn op donderdag 9 maart om 8.30 uur welkom voor de open ochtend. U ziet de school ‘in bedrijf’, u wordt rondgeleid door kinderen uit de bovenbouw die u alles kunnen vertellen over de school en u krijgt een presentatie in de aula over ons Jenaplanonderwijs. Nieuwsgierig? U bent welkom om 8.30 uur.

3 gedachten over “Donderdag 9 Maart Open ochtend

1. Заказал работу сообразно физике ради своего племянника. Работу сделали непроходимо стремительно и качественно. Племянник получил отлично! Также понравилась делание специалистов, они отлично проконсультировали и помогли с решением разных вопросов (точно оплатить, что времени будет создаваться поделка)
    Мой курсовичок подготовили здесь Руководство к выполнению курсовой работы

2. How does titan gel for men operate?
    Titan gel for sale
    The $ttnglvn767 unparalleled nitty-gritty delivered the likely
    impression evening if obtained with rude methods or
    ill-used irregularly. Thanks to the innovative methods of