Bovenbouw Kamp

Aan het begin van ieder schooljaar gaan de kinderen van de bovenbouw op kamp. Afwisselend in Laren of Naarden, blijven we 1 nacht op een mooie locatie in de bossen.

Op de dag van aankomst wordt er eerst geluncht. Daarna even vrij spelen en dan met z’n allen aan de slag met een speurtocht. In Naarden is dat een GPS-tocht, dus dan moet er extra goed opgelet worden.
Na het avondeten volgt een gezellig Zweeds loopspel en natuurlijk de bonte avond, kampvuur en disco.

De volgende ochtend, na het opruimen, volgt traditiegetrouw de topper: het Levend Stratego. De kolonels, verkenners en kapiteins rennen zich suf om de vlag van de tegenstander te kunnen bemachtigen. Na de lunch is het helaas alweer zover… tijd om huiswaarts te gaan.

Kortom, een leuke manier om het schooljaar te beginnen en de nieuwe klasgenoten (groep 6) beter te leren kennen.