Texelkamp

Aan het eind van ieder schooljaar gaat groep 8 van de Jozefschool vier dagen op Texelkamp. Eerst met de auto en boot  naar Texel. Daarna op de eigen fietsen naar groepsaccommodatie Jonkersbergen, vlak bij Den Hoorn.

Vanuit deze locatie voeren we opdrachten uit tijdens een  de fietspuzzeltocht, lopen we in het donker een griezeltocht en houden we een sportieve en hilarische zeskamp.

Ook gaan we met de fiets naar De Koog om te winkelen en het strand te bezoeken en mogen we met een garnalenboot mee de Waddenzee op. We brengen ook een bezoek aan de Westerduinen om getuige te zijn van de vele broedende meeuwen en alles wat de Texelse natuur verder met zich mee brengt.

Natuurlijk ontbreken ook de bonte avond, het kampvuur en de BBQ niet.

Al met al een fantastische afsluiting van de tijd op de Jozefschool, waar tijdens het afscheid van de 8e jaars nog even op terug geblikt wordt…