Bovenbouw Kamp

Aan het begin van ieder schooljaar gaan de kinderen van de bovenbouw op kamp. We blijven 1 nacht op een mooie locatie in Bovenkarspel. Vanwege Covid-19 is het bovenbouwkamp dit jaar verplaatst naar april 2021. Groep 5/6/7 zullen dan op kamp gaan, groep 8 gaat naar Texel in juni 2021. (onder voorbehoud van Covid-19 ontwikkelingen, wij hanteren de normen van het RIVM en de stichting Penta)

Bij goed weer fietsen we met z’n allen in kleine groepjes onder begeleiding een mooie fietstocht richting het kamphuis. Onderweg natuurlijk een heerlijke stop met veel speelplezier. Bij aankomst kunnen de kinderen vrij spelen en de omgeving verkennen. We spelen kennismakingsspelen en dagen elkaar uit tijdens het spel. In de avond gaan we een workshop doen op verschillende locaties in de buurt.
Na het avondeten volgt een gezellig Zweeds loopspel en natuurlijk de bonte avond, kampvuur en disco.

De volgende ochtend, na het opruimen, volgt traditiegetrouw de topper: het Levend Stratego. De kolonels, verkenners en kapiteins rennen zich suf om de vlag van de tegenstander te kunnen bemachtigen. Na de lunch is het helaas alweer zover… tijd om huiswaarts te gaan.

Kortom, een leuke manier om het schooljaar te beginnen en de nieuwe klasgenoten beter te leren kennen.