Spelenderwijs groep ’t Herdertje nu in school

Vanaf 1 februari is ’t Herdertje gestart met een Spelenderwijs groep. Kinderen van 2 tot en met 4 jaar zijn welkom bij deze groep. Het grote voordeel is dat kinderen alvast kennismaken met de basisschool en de overstap veel kleiner is en veiliger voelt. De kinderen krijgen gym in het gymlokaal in school en mogen meedoen als er wordt voorgelezen op school. Kinderen die 3,5 zijn, lopen af en toe mee bij de kleuters. En voor de ouders is het heel praktisch om niet naar twee aparte scholen te hoeven.

Momenteel is er 1 groep op de dinsdag- en donderdagmorgen. Bij voldoende animo wordt dit uitgebreid. Natuurlijk bent u van harte welkom om te komen kijken, dit kan momenteel alleen op afspraak. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met ’t Herdertje, via planning@herdertje.nl.